Minden egyes csésze L'Or kávé mögött egy magával ragadó történet áll. Fedezze fel a kávészemek útját a betakarítástól a pörkölésig!
A L'Or márka 1992-ben született Franciaországban nem kisebb ambícióval, mint hogy a legmagasabb minőségű kávét nyújtsa a kávé szerelmeseinek. A márka 2010-ben lépte át a francia határokat a L'Or Espresso termékvonal bevezetésével, amely az első Nespresso®* kávégépekkel kompatibilis kapszulacsalád. A L'Or kávé utolérhetetlen minősége és az általa nyújtott intenzív ízélmény mára már világszerte kápráztatja el az érzékeket és teszi egyedülállóvá a kávépillanatokat.
*Harmadik fél védjegyei nem kapcsolódnak a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez.
A felhasznált kávészemek minősége kulcsfontosságú a jó kávé elkészítéséhez, ezért kávéinkban csak gondosan válogatott, aromában gazdag szemeket használunk az intenzív és különleges ízélmény érdekében.
A kávészemek kiválasztásáról és pörköléséről szenvedélyes és páratlan tudással rendelkező szakértőink gondoskodnak. Különös figyelmet fordítanak a legapróbb részletekre is, hogy magas minőségű, világszínvonalú termékeket kínálhassunk a kávé szerelmeseinek. Pörkölőmestereink igazi művészként keltik életre a kávészemek aromáit. A frissesség, az illatok és ízek megőrzése érdekében pedig a megpörkölt kávészemeket azonnal aromaőrző csomagolásba zárják.
A L’OR márka régóta elköteleződött egy fenntarthatóbb jövő építése mellett. Így megőrízve a kávéélményt a következő generációk számára.
A légmentesen lezárt alumínium kávékapszulák új generációját kifejezetten arra tervezték, hogy intenzív, aromában gazdag ízélményt nyújtsanak a nap bármely szakában. Az aromaőrző kapszuláknak köszönhetően a kávé hosszú ideig képes megőrizni eredeti ízét és illatát, hogy csészéjében a tökéletes ízélmény köszönjön vissza.
A frissen őrölt szemes kávé aromája páratlan, akár automata kávéfőzővel, akár kézi kávédarálóval őröljük meg a válogatott kávészemeket. Engedje, hogy az intenzív, telt aroma és a selymes, gazdag ízek elvarázsolják!