MANDULÁS ESPRESSO

Elkészítési idő:
5 perc

Ez az elegáns kávé a mandula és a csokoládé egyedülálló ötvözetével mindenkit levesz a lábáról.

Hozzávalók

  • 2 fő részére:
  • 2 csésze L'Or Ristretto kávé
  • 100 ml mandulaszirup
  • 30 ml félzsíros tej
  • 2 kávéskanál csokoládészirup

Elkészítés

  1. 01

    Készítsen két csésze L'Or Ristretto kávét!

  2. 02

    Töltsön két pohárba mandulaszirupot (poharanként 50 ml-t), majd adjon mindkettőhöz egy kávéskanál csokoládészirupot!

  3. 03

    Öntse a kávét a poharakba!

  4. 04

    A tejet habosítsa fel tejhabosítóval, öntse az ital tetejére majd díszítse egy kevés csokoládésziruppal!